Πληροφορίες Αποστολής Προϊόντων για Ελλάδα:

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται, συνήθως, την ίδια ή την επόμενη ημέρα, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς θα λάβετε ενημέρωση στο e-mail σας ή τηλεφωνικά με αναλυτικές λεπτομέρειες. Βεβαίως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kotes.gr, στο τηλ. 2310 334722 ή με fax: 2313 009111 για οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειαστείτε.

Τρόπος αποστολής προϊόντων:

Για τις Μηχανές Ξεπουπουλιάσματος:
Η μεταφορά τους γίνετε μέσα σε ξυλοκιβώτιο ασφαλείας μέσω Μεταφορικών εταιριών σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.Πάντα ψάχνουμε να βρούμε την πιο συμφέρουσα τιμή για τους πελάτες μας και τους ενημερώνουμε σχετικά.Για παράδειγμα:Θεσσαλονίκη – Αθήνα το κόστος με το ΦΠΑ 24% είναι περίπου στα 25 ευρώ.

Άλλα προιόντα:
Μέσω courier: Με την Γενική Ταχυδρομική ή porta-porta- ή με τα ΕΛ.ΤΑ. έχουν καλυφθεί και οι πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος. Ανάλογα με τον όγκο παραγωγής οι παραγγελίες που θα γίνονται μέχρι τις 11:00 π.μ. παραδίδονται στην COURIER ή στα ΕΛ.ΤΑ. (ανάλογα τι επιλέξατε στην παραγγελία σας) την ίδια ή την επόμενη ημέρα στις 13:00 μ.μ. και εσείς παραλαμβάνετε την παραγγελία σας με COURIER σε 1-2 εργάσιμες ημέρες σε προορισμούς της Χερσαίας Ελλάδας και 2-3 εργάσιμες ημέρες σε προορισμούς της Νησιωτικής Ελλάδας.
Με ΕΛ.ΤΑ.: σε 4-5 εργάσιμες ημέρες περίπου σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις κατά τη θερινή περίοδο και ιδιαίτερα τον Αύγουστο λόγω αδειών καθώς επίσης εκτάκτων φαινομένων όπως: καιρικές συνθήκες - απεργίες κ.α.
Μόλις τα προϊόντα φτάσουν στο υποκατάστημα της courier ή των ΕΛ.ΤΑ. της περιοχής σας, θα τα παραλάβετε από τον υπάλληλο διανομέα ή θα λάβετε ειδοποιητήριο για να τα παραλάβετε από εκεί.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ:

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:
O πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής γι’ αυτό πάντα επιλέγουμε την πιο κατάλληλη και συμφέρουσα λύση (εταιρεία courier, ταχυδρομείο, μεταφορικές εταιρείες). Οι χρεώσεις αλλάζουν ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας, καθώς και με την χώρα στην οποία αποστέλλεται (ΕΛΛΑΔΑ ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ).
Η χαμηλότερη χρέωση για δέμα βάρους έως 3kg είναι 5,00 €. Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή ογκώδη αντικείμενα, η χρέωση διαφέρει και σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τον πελάτη τηλεφωνικά, πριν την αποστολή. Οι χρεώσεις για το εξωτερικό (Κύπρο, Αγγλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Αλβανία, κ.τ.λ.) ποικίλουν.
Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία (τηλέφωνο ή e-mail).

Επιστροφές Προϊόντων:

Πριν αποστείλουμε ένα προϊόν το ελέγχουμε για την ποιότητα του και την σωστή λειτουργία του.
Ωστόσο:

Επιστροφές γίνονται δεκτές ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ COURIER ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, εφόσον συντρέχουν οι παρακάτω λόγοι:
1) παραλάβατε διαφορετικό προϊόν από το προϊόν που παραγγείλατε.
2) το προϊόν είναι ελαττωματικό.
Στην περίπτωση 1 και 2 και εφόσον ισχύουν οι προαναφερόμενοι λόγοι πρέπει να μας ειδοποιήσετε το συντομότερο 1-2 ημέρες και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα επιστροφής - μεταφοράς.

Επιστροφές προϊόντων λόγο αλλαγής γνώμης του πελάτη γίνονται δεκτές μόνον αν η ημερομηνία αποστολής προς εμάς είναι εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους και εφόσον η συσκευασία του δέματος-προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί.
Το προϊόν που περιέχει το δέμα θα πρέπει να είναι σε κατάσταση τέτοια κατά την παραλαβή του από εμάς ώστε να μπορούμε να το πουλήσουμε ξανά σαν καινούργιο και λειτουργικό.
Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων αυτών επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΒΛΑΒΗ Ή ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε επικοινωνήστε με την X-trade τηλεφωνικά (2310 334722) από Δευτέρα - Παρασκευή ώρες εργασίας (9:00 - 16:00) ή στείλτε μας e-mail στο info@kotes.gr.

Στην X-trade εργαζόμαστε μεθοδικά για να σας ικανοποιήσουμε.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει αποσταλεί από εμάς. Εφικτή ακόμα είναι και η αφαίρεση κάποιων προϊόντων από παραγγελία εφόσον δεν έχει γίνει αποστολή της τηλεφωνικά ή στέλνοντας e-mail στο info@kotes.gr.
Επικοινωνήστε άμεσα με την X-trade τηλεφωνικά (2310 334722) από Δευτέρα - Παρασκευή ώρες εργασίας (8:30 - 16:00) ή στείλτε μας e-mail στο info@kotes.gr αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας και εφόσον η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί μπορούμε να την ακυρώσουμε, και φυσικά να σας αποστείλουμε πίσω τα χρήματά σας εφόσον έχετε πιθανόν πληρώσει.
Παραγγελίες που έχουν αποσταλεί στην courier δεν ακυρώνονται.