Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.kotes.gr

Αγαπητοί μας πελάτες

Η εταιρία, X-trade, με έδρα την Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε και ασχολείται με το γενικό εμπόριο από το 1997. Πλαισιωμένη από νέους ανθρώπους, με σταθερές αρχές και αξίες, αντλούμε δύναμη από τις προκλήσεις της εποχής μας και παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Το πάθος και η αγάπη μας για την πτηνοτροφία καθώς και η αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων στη διεθνή αγορά ήταν το έναυσμα για να ασχοληθούμε το 2009 με τον πτηνοτροφικό εξοπλισμό.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών μας δεν αρκεστήκαμε στο εμπόριο αλλά προχωρήσαμε και στην κατασκευή πτηνοτροφικού εξοπλισμού, με υψηλά ποιοτικά στάνταρ και κατοχυρώσεις πατεντών. Δεν άργησε να ‘ρθει και η αναγνώριση από άλλες χώρες και πλέον εξάγουμε τα προϊόντα μας στην Ευρωπαϊκή αγορά. Το μεγαλύτερο ποσοστό των προϊόντων που θα βρείτε σε μας είναι δικής μας εισαγωγής ή κατασκευής και για αυτό έχουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Η αξιοπιστία των προϊόντων που διαθέτουμε είναι το κύριο μέλημά μας.

Στόχοι μας:

  • Αξία στον πελάτη: Επιδιώκουμε να ικανοποιούμε απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας.
  • Ακεραιότητα και υπευθυνότητα: Ακολουθούμε ηθικές επιχειρηματικές τακτικές, συμπεριφερόμαστε με διαφάνεια και επικοινωνούμε με άμεσο και ανοιχτό τρόπο.
  • Συνεχής Βελτίωση: Δεν επαναπαυόμαστε στην επιτυχία. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με αφοσίωση και να αναζητούμε πρωτοποριακές λύσεις.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Συμμετέχουμε από το 2008 ανελλιπώς σε όλες τις καταξιωμένες εκθέσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους και πελάτες να μας γνωρίσουν από κοντά και να τους παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας. Η ανταπόκριση του κόσμου κάθε φορά ξεπερνάει τις προσδοκίες μας. Η επιβράβευση της παρουσίας από την πλευρά των οργανωτών είναι η ηθική ανταμοιβή για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Διεθνής Έκθεση ZOOTECHNIA 2019. Για ακόμα μια φορά η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Η συμμετοχή μας στη Διεθνής Έκθεση ZOOTECHNIA 2017 ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σας ευχαριστούμε πολύ!

  

  

Διεθνής Έκθεση ZOOTECHNIA 2015

     

  

     

Διεθνής Έκθεση ZOOTECHNIA 2013

 

www.kotes.gr

Επωνυμία:ΚΕΣΤΑΚΛΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Διακριτικός Τίτλος:X-TRADE
ΑΦΜ:073889483
ΔΟΥ:Η' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:059243604000
ΕΔΡΑ:ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΚΙΔΗ 6 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ